Märta (Maine coon) förväntas föda runt den 21 december, dräktigheten har gått strålande hon är inte så stor så jag tror inte på ngn stor kull, fast ibland gömmer de ungarna väl i magen, så vi får se.

Natta ( Maine coon) är nu för andra gången hos Victor från min tidigare kull, Minion kullen, så glad för det då Victor är från min första hona Mira och jag vet inte hur jag tänkte där när jag släppte alla ungarna och behöll ingen själv men som tur är har Frida och Björn hållit honom fertil lite längre än planerat så att jag skulle få chansen att  få tillbaka den linjen, eftersom det visade sig bli fantastiska katter. Och denna gången så fick de till det med buller och bång! Så då blir det bebbar i slutet på februari. Det blir troligtvis mörka smoke/silver på hanarna och honorna blir sköldpaddor med eller utan silver. Skicka gärna ett mail till ninaskatteri@gmail.com om ni är intresserade, det förpliktar inte till någonting utan jag gör som vanligt att jag hör av mig när ungarna kommit och hör om det fortfarande är intressant.