Nya inlägg på  FB: Believe in Magic Maine coon och Laperm. Märtas ungar är nu inne på sin 4 levnadsvecka har börjat boka in besök de är kavata små liv. Jag tar emot besök från 5 veckors  ålder. Nattas dräktighet fortskrider hon beräknas nedkomma sista veckan i februari. Sen kom Eclipse i löp, hade nog missat pillret då jag låg däckad i ngt covidliknande sedan jul , så jag beslöt att låta henne få en sista kull då det innebär att jag får sommaren fri från kattungar för en gångs skull. Till henne valde jag en underbar kille som heter Melvin en riktig gosebjörn  kraftig och med det gulligaste ansiktet jag sett utan att för den delen tappa det ”stygga utseendet” med kraftig haka, bra typad som vi säger i  Maine coon kretsar, han är solid creme så i den kullen kommer det små ”Lodjur” med eller utan silver.Där förväntas ungar nedkomma runt 21 mars.