Nu vet jag snart inte vad som är upp och ner, jag tar sällan ultraljud för att se om det finns bebisar i magen, tycker att jag har bra koll ändå och så är det spännande att inte veta vad som gömmer sig därinne.Naturligtvis om jag misstänker att ngt är fel så är det en annan femma!

Pax(Laperm) som visade tecken på att hon var dräktig, om än ganska svaga så visade det sig att hon bara blivit lite rund. Så inga bebbar Laperm på gång just nu. Jag har planer men ingen parning förrän runt maj som tidigast på Laperm.

Så kommer vi då till parningen Maine coon mellan Smaragd och Jackpot, hon skulle i sådant fall nedkomma nu i slutet på mars, men icke! Hon löpte om så om Jackpot lyckas bättre denna gången så blir det bebisar i mitten på maj. Men Jackpot fick ju en chans till med Eclipse som han verkar ha lyckats bättre med så till mitten av April blir Eclipse och Jackpot föräldrar. Denna gången säger jag Peppar peppar!

Jag kommer troligtvis att behöva fodervärd till 1-2 hanar, så om du är intresserad av att var fodervärd så skriv en rad, jättekul om du skulle vara intresserad av utställning men inget krav.