Maine coon Midnight har klarat sina tester så nu väntar vi på löp. Och det gäller även på Laperm. Men nu är vi snart inne i Mars och då brukar det ju släppa. Vi får se hur det går helt enkelt. Återkommer 🙂

 

Då är det snart ( Maine coon) Midnight som står på tur att bli mamma, men först ska hon HCM scannas samt HD röntgas. Om allt går väl så har jag en hane från en tidigare kull mellan Mira och Musslans Lucifer som hans familj så himla rart  hållt fertil för detta ändamål. Han är naturligtvis helt genomgången med tester utan anmärkning. Ska bli spännande! På Laperm fronten så har  Tyee  lite lamt parat Ölva, hans chip har börjat släppa men det kan ta ett tag innan allt fungerar som vanligt igen. Marie Curie skall även hon HCM scannas,vi hoppas hitta en passande hane till henne.

 

Vår fantastiska kull efter Smaragd och Jackpot är till stor belåtenhet. Jag har den enda honan ”Betty” kvar för utvärdering, hon är en underbar varelse som älskar att ligga i knät. De andra fyra är tingade till superbra familjer Barney, Bambam och Dino o Fred.