Eclipse och Fox är definitivt med ungar, runt den 26 oktober beräknar jag nedkomst, hon är redan rund så jag tror att det blir en stor kull. Färger kommer bli röda eller creme  med eller utan vitt med eller utan silver. Jag ligger lite lågt med att säga att även Märta/Smaragd är dräktig även hon med Fox, det är fortfarande ett frågetecken. Om så är fallet så blir färgutfall där på hanar troligtvis svart tabby kan även bli svarta eller blå med eller utan vitt och honor svart sköldpadd med eller utan vitt. Skicka gärna intresse mail så hör jag av mig när ungar kommit och hör om det fortfarande är av intresse. Gå in under fliken planer så ser ni föräldrarna. Pappa Fox är en urljuvlig genomsnygg hane. Avlar inte medvetet på storlek men jag anar att dessa blir stora då både Eclipse och Fox är stora. (Smaragd och Eclipse ser ni även under Våra Katter)