Blomsterkullen 14/4-21 (Maine coon)

Moder : SE*Malakings Eclipse Fader HU* Aglow Jackpot

Sent på kvällen startade Eclipse värkar, hon hade vandrat runt en stund, det vanliga ”förlossningsrummet” som är bekvämt för både katt och människa kändes tydligen inte helt rätt. Vi har ett litet skafferi där det finns ett litet krypin, jag hade mina misstankar om att det var där hon ville vara så jag hade förberett även det med mjukt och skönt att ligga på. Så det var bara att vika ihop mig och gilla läget. Hon tog god tid på sig efter 4-5 timmar hade 5 bebisar tittat ut, sen kom en döfödd.Så där låg det nu 5 tjejer och mådde bra. På morgonen när jag tittade till dem var de helt plötsligt 6 stycken! Även det en tjej. Jag hade hoppats på att det skulle ha varit en kille med i gänget som jag då skulle behålla eftersom Jackpot skulle bli kastrerad efter överenskommet värv, men sådant kan man ju inte styra över. Det blev 6 underbara tjejer, alla fullkomligt älskar att åka bil, något jag aldrig upplevt tidigare. Det brukar alltid vara ngn som kräks ,skriker, eller bajsar ner sig på vägen till veterinären för vaccinationer. Men det har de nog ärvt av pappa Jackpot, han åkte ju bil hela vägen från Ungern och hem hit utan ett knyst ,sov och kurrade och gillade läget med färden.

Jag har behållit Viola, och Sippan är på foder så hoppas jag på goda tester av de två töserna så de får föra vidare Jackpot och Eclipse fina gener med trevliga och fina katter.

Viola

Viola 4 veckor och 8 veckor

Daisy

Daisy 4 veckor och 8 veckor

Sippan

Sippan 4 veckor och 8 veckor

Rosie

Rosie 4 veckor och 8 veckor

Iris

Iris 4 veckor och 8 veckor