Magiska vidunder-kullen, Juli 2020

Maine Coon-kullen Magiska vidunder föddes den 23 juli 2020. Det var Mor: SE* Malakings Eclipse  Far: S*Plymarnas Hades som fick hela 7 bebisar!
Kattungens namnFärgKönÖvrigtTingad
Gellert GrindewallRödsilverspottedPojkeTingad
GnarlackRödtabbyPojkeTingad
Jacob KowalskiRödtabbyPojkeTingad
Newt ScaramanderRödtabbyPojkeTingad
Percival GravesRödsilverspottedPojkeTingad
Popentina GoldsteinBlåsilversköldpaddFlickaTingad
Queenie GoldsteinSvarttabbysköldpaddFlickaTingad
Jag hade passat på Eclipse ett par dagar i förhoppning om att hon inte skulle “smita undan”
även denna gång, men det syntes inga tecken på att det var dags. Man räknar 68 dygn från den första parningen och det är inte helt lätt att pricka in. Hades, pappan till kullen, hade varit hos oss en vecka men jag var osäker på om de fått till det direkt. Så det var 2 dagar kvar inom vilka dygn 68 kunde infinna sig.
Då hon, som sagt, inte visade några tecken vågade vi oss på att åka iväg en sväng för att handla – bara för att efter två timmar då vi var hemma igen – hade hon klämt ner sig i Pax låda. Pax hade nog blivit lite sur i början, med tanke på den lite upp- och nervända omgivningen. Men hon verkade ha resignerat eftersom Eclipse nu låg där i godan ro.
När vi kom hem hade Eclipse redan fött två ungar och Pax hade uppenbarligen bestämt sig för att utöka sin lilla kull på tre. Hon hade adopterat en som hon låg och diade. Men då Eclipse är stor och det var väldigt trångt i födslolådan så flyttade jag Pax med hennes ungar till ny låda i kattrummet.
Sen ploppade unge efter unge ut i en jämn takt, jag hade räknat med 2-4 st då hon fått två kullar tidigare. Den första med 4 ungar och den andra med 1 unge.
Men hör och häpna, det kom ut 8 små bebisar, en var död vid födseln. Strax märkte jag att även 7 var lite för många för henne, så jag flyttade lille Gnarlack, ungen som Pax från början hade adopterat över till hennes “crib”. Så i hennes kull finns nu en liten “gökunge” som fastän han är 10 dagar yngre är lika stor som sina Laperm syskon.
Bild på två Maine Coon-katter.

Stolta föräldrar till de Magiska vidundren, Eclipse (t v) och Hades.

Bild på en gråmelerad kattunge.

Queenie Goldstein

Bild på en gråmelerad kattunge.

Popentina Goldstein.

Bild på en brunmelerad kattunge.

Percival Graves.

Bild på en brunmelerad kattunge.

Newt Scaramander

Bild på en brunmelerad kattunge.

Jacob Kowalski.

Bild på en rödmelerad kattunge.

Gnarlack.

Bild på en beigemelerad kattunge.

Gellert Grindewall.